_________________ _________________

 

Beste klanten,

 

Ons bedrijf is geopend en wij verlenen u de service die u van ons gewend bent.  Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Heeft u vragen of heeft u advies nodig, neem dan contact met ons op.

 

Ons team staat voor u klaar!

Welkom bij Willems Automobielen

Willems Automobielen is een jong en dynamisch bedrijf. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van alle merken auto´s. Zowel personen- als bedrijfsauto's.
Ook onderhouden wij graag uw lease auto. Wij hebben hiervoor goede duidelijke afspraken met de diverse lease maatschappijen. 


Wij beschikken over Bosch diagnose apparatuur. Hiermee kunnen we aan alle auto's diagnose stellen.
U kunt bij ons terecht voor het uitlijnen, wielen balanceren, banden de- en montage alsmede run-flat banden verwisselen en diagnose stellen aan airco-systemen.
Door de recente apparatuur kunnen we alles in eigen beheer houden. De werkplaats is inmiddels uitgebreid met een extra ruimte, waardoor we nu over vijf bruggen beschikken. 


Wij verkopen alle merken auto's. 
Gemiddeld staan er 125 auto's op voorraad van diverse bouwjaren en prijsklassen. Mocht er niets voor u bijstaan dan zullen wij deze voor u proberen te vinden.

 

Er zijn op dit moment acht mensen werkzaam bij Willems Automobielen. Wij proberen alles in eigen beheer te doen en zijn zo een all-round garagebedrijf.